NYHET: Letti Autohammer!

 

Med vårt nye batteridrevne magasinverktøy kan kabler klamres uten bruk av hammer. Monteringsarbeidet blir både enklere og mer nøyaktig. Letti Autohammer, som er utviklet i Norge for den profesjonelle elektromontøren, er det eneste i sitt slag på markedet i dag.

Vi har lagt stor vekt på ergonomisk utforming og enkle funksjoner som vil effektivisere arbeidet. Verktøyet opereres bare med en hånd, og har to gripemuligheter. Man kan enkelt skifte grep avhengig av arbeidsstilling. Hvor hardt man trykker verktøyet mot underlaget er med på å bestemme kraften Autohammeren bruker på å slå inn et klammer. Slagstyrken på Autohammeren kan dessuten justeres trinnvis ut ifra hvor hardt underlaget er. Med en hånd på verktøyet, og den andre hånda på kabelen, blir klamringen så rask, effektiv, og pen som aldri før.

Autohammeren har integrert arbeidslys, og avstandsmåler for å gjøre arbeidet enda lettere. Dessuten har det kapasitet på å slå inn 500 klammer per lading, og med bare 40 minutters ladetid vil dette raskt bli elektromontørens nye favorittverktøy.

Den nye Letti Autohammer passer med alle Letti magasinklammer, som leveres i både hvit og sort, for underlag i tre eller gips.

Letti Autohammer leveres komplett med lader og to batterier i praktisk verktøykoffert.

Letti autohammer verktøy med hvit bakgrunn

Slik brukes Letti Autohammer:

Varianter

På mobil: Sveip til venstre for å se hele.

TypePasser forEl-nr.Antall
LETTI AutohammerAlle Letti magasinklammer13176501