NYHET: Letti Autohammer!

Letti Autohammer, som er utviklet i Norge for den profesjonelle elektromontøren, er det eneste i sitt slag på markedet i dag. Med vårt nye batteridrevne magasinverktøy, kan kabler klamres uten bruk av hammer. Monteringsarbeidet blir derfor både enklere og mer nøyaktig.

Vi har lagt stor vekt på ergonomisk utforming og enkle funksjoner som vil effektivisere arbeidet. Autohammeren opereres bare med en hånd, og har to gripemuligheter. Dette er til stor fordel om man skal klamre på trange steder, fordi man trenger kun plass til verktøyet, ikke slagrommet en hammer krever. Man kan også enkelt skifte grep avhengig av arbeidsstilling, om man skal klamre langs tak, vegg, eller gulv.

Funksjoner

Slagstyrken på Autohammeren kan dessuten justeres trinnvis ut ifra hvor hardt underlaget er, og hvor hardt operatøren selv trykker verktøyet mot underlaget. Med en hånd på verktøyet, og den andre hånda på kabelen, blir klamringen så rask, effektiv, og pen som aldri før.

Vi har utviklet verktøyet med smarte innredninger, som integrert arbeidslys, og avstandsmåler for å gjøre arbeidet enda lettere. Dessuten har Letti Autohammer kapasitet på å slå inn 500 klammer per lading, og med bare 40 minutters ladetid vil dette raskt bli elektromontørens nye favorittverktøy.

Leveres i koffert

Letti Autohammer leveres komplett med lader og to batterier i praktisk verktøykoffert, og brukes med Letti magasinklammer, som kjøpes separat. Magasinklammerne finnes til PR, i sort og hvit utførelse, og til underlag av tre eller gips.

Bruk gjerne denne videoen til å gjøre deg kjent med alle verktøyets funksjoner før bruk, og ikke glem vedlikeholdet.

Lagerføres hos alle el-grossister.

Letti autohammer verktøy med hvit bakgrunn

Slik brukes Letti Autohammer:

Varianter

På mobil: Sveip til venstre for å se hele.

TypePasser forEl-nr.Antall
LETTI AutohammerAlle Letti magasinklammer13176501
PlastendestykkeAlle Lettiverktøy13176215