Med spesialutviklet og patentbeskyttet stift gir Letti gipsklammer et fantastisk godt feste som gjør at Letti kan brukes i gips på samme måte som i treverk.

Letti kabelklammer for gips er laget av plastbelagt stål. De er konstruert for å gi et godt og pent feste av PR-kabel eller annen kabel med samme dimensjoner. Gipsklammer har en stiftlengde på 12mm, og leveres i de samme dimensjonene som våre velkjente enstift Lettiklammer.

Stiften fungerer slik at når klammeret blir slått inn i underlaget vil stiftene bøye seg utover. Dette retter ut låsen mellom stiftene og gjør til at stiftene ikke løsner fra underlaget. Disse elementene i samarbeid gir Letti gipsklammer et uovertruffent godt feste.

Klammerne er raske og enkle å montere med Letti sine innslagsverktøy (Letti 8 eller Letti 10) og selvfølgelig leveres de også i magasin for Letti magasinverktøy.
Gipsklammer leveres også i forskjellige dimensjoner slik at alle kabler skal bli riktig og pent festet.

Klammerne er El-sink- og plastbelagte for å gi en fin overflate og en god korrosjonsbeskyttelse. Dette betyr at gipsklammer kan brukes i alle kjente miljøer der gips anvendes. Klammerne kan også brukes der det kreves en halogenfri installasjon.

Letti gipsklammer

Varianter

Gipsklammer demonstrasjon: