Letti manuelt magasinverktøy; kun ett verktøy til alle enstift- og gipsklammer.

 

Letti Magasinverktøy er et manuelt innslagsverktøy som brukes med Letti-klammer i magasin. Med gjennomtenkte detaljer og stor brukervennlighet gjør dette magasinverktøyet kabelklamringen enkel og effektiv. Verktøyet er robust i bruk og stilrent i design.

Letti enstiftklammer for tre og gips leveres med 25 klammer i magasinet, eller 20 klammer per magasin med 25mm stift. Vi har utvidet sortimentet vårt, og kan nå levere de vanligste dimensjonene i både sort og hvitt. Magasinet kan enkelt tas ut og settes inn igjen, og dermed brukes videre når man ønsker å veksle mellom flere klammertyper.

Omstilleren ved munningen på magasinverktøyet gjør at man kan bruke alle størrelser enstiftklammer, samtidig som man klarer seg med ett verktøy. Gripeflatene er gummierte for å gi et godt grep uansett om man jobber langs gulv, tak, eller vegg.

Magasinverktøyet også brukes som innslagsverktøy for enkeltklammer om ønskelig. Medfølgende beltefeste gjør verktøyet lett å plassere når det ikke brukes. 

videosiden vår kan du finne korte videoer som viser blant annet hvordan man bytter magasin, hvordan man skifter plastendestykke, og hvordan man monterer beltefestet.

Letti Magasinverktøy selges separat i blister uten magasinklammer, eller i koffert med magasinklammer. Letti Magasinverktøykoffert inneholder 1 stk. Letti Magasinverktøy, 150 stk. 8-O-16 PH MK, og 150 stk. 9-O-16 PH MK. Magasinverktøykofferten har formskåret beskyttelsesinnlegg og kan romme opp til åtte magasinklammeresker, som er perfekt for elektrikeren som ønsker stor variasjon i festemateriell rett for hånden.

Letti magasinverktøy

Varianter

TypePasser forEl-nr.Antall
MagasinkoffertAlle enstift og gipsklammer13176021
LETTI MagasinverktøyAlle enstift og gipsklammer13176101 / 10
PlastendestykkeAlle Lettiverktøy13176215

Letti Magasinverktøy demostrasjon: