fbpx

Unikt el-verktøy for elektrikeren


Med vårt nye batteriverktøy kan du feste kabler uten bruk av hammer, og monteringsarbeidet blir både enklere og mer nøyaktig.


Det finnes i dag et bredt utvalg av verktøy med oppladbare batterier, og håndverkeren er blitt vant til at det finnes et batteriverktøy nærmest til et hvert behov. Derfor var det naturlig for oss i Letti å utvikle et batteriverktøy som gjør det enda enklere å feste kabler med Letti-klammer.


Autohammer verktøyet i bruk.
Uten bruk av hammer: Slå inn klammer med en hånd fri – enklere og mer nøyaktig.

Det første i sitt slag

Vi er stolte over å kunne tilby elektrikerene et nytt innslagsverktøy som effektiviserer arbeidet. Vi kaller verktøyet LETTI Autohammer fordi det nye verktøyet slår inn klammer etter samme prinsipp som spikerpistoler slår inn stift og spiker. Det nye batteriverktøyet er utviklet i Norge for den profesjonelle elektrikeren. Det er det eneste i sitt slag på markedet i dag, og vi tror dette blir elektrikerens nye favorittverktøy.


Ta deg tid til å se Rune demonstrere alle funksjonene til LETTI Autohammer, og hvordan verktøyet brukes.

Den ene handa fri

LETTI Autohammer gjør klamringen enklere, spesielt på steder der man helst skulle hatt mer enn to hender. Med dette nye batteriverktøyet får man en hånd fri, fordi klamring av kabler kan gjøres uten bruk av hammer. Det gjør det også lettere å klamre på trange steder, fordi man trenger ikke ‘arbeidsrommet’ en hammer krever. Verktøyet er utformet med to ulike grep, slik at det er like enkelt og ergonomisk
å klamre langs tak som langs gulv. Verktøyet har også innebygd arbeidslys og avstandsmåler. Dermed ligger alt godt til rette for å utføre arbeidet nøyaktig og pent – og elektrikeren sparer tid.


Letti Autohammer med håndtak
Fleksibelt verktøy med to ergonomisk utformede grep som gjør at verktøyet kan brukes i ulike posisjoner.

Et verktøy til de fleste oppgaver

Slagstyrken til LETTI Autohammer kan justeres i fem trinn for ulike underlag, og vil i sammenheng med hvor hardt elektrikeren trykker verktøyet mot underlaget være med på å bestemme den totale slagkraften Autohammeren leverer. Det gjør verktøyet svært fleksibelt i bruk, og selvsagt passer alle Letti-klammer i magasin for bruk med det nye batteridrevne magasinverktøyet.


500 klammer per lading

LETTI Autohammer har stor kapasitet, er ergonomisk utformet og er like hendig og lett å bruke som en drill. Batteriet lades opp på 40 minutter og holder til 500 klammer. Verktøyet leveres komplett med lader, to batterier, og to esker magasinklammer i en praktisk utformet verktøykoffert.


Lettı auto koffert åpen skalert
Lader og to batterier følger med – alt samlet i praktisk verktøykoffert.

Alle verktøy trenger litt vedlikehold

For at du skal ha et problemfritt verktøy så lenge som mulig så trengs det litt vedlikehold. I denne videoen gir Rune deg litt tips og triks, og viser blant annet hvordan du bytter plastendestykke.