fbpx
Mørkt bilde av norge ovenfra med letti sin logo og teksten treff letti på messer

Treff Letti på messer i 2024


Treff distriktssjefene fra Letti på messer i hele landet fra nord til sør i 2024. Vi ser frem til å møte bransjekollegaer og kunder i godt lag. Vi håper at vi ser deg også!

Vårmessene:

  • El-i-Sørvest i Sandes 30-31. Januar (Påmelding her)
  • Midtnorsk elektromesse i Trondheim 31. Januar – 1. Februar (påmelding her)
  • El-i-Midt Trondheim 20-21. Mars
  • ELIADEN 28-30. Mai

På stand møter du våre kunnskapsrike distriktssjefer, og du vil få mulighet til å prøve vårt nye unike verktøy, Autohammer.

Arrangementene er gratis for alle forhåndsregistrerte bransjefolk, og inkluderer blant annet inngang, mat og parkering.


Møt våre dyktige distriktssjefer, Ivar-Erik og Jon Ivar, ansikt til ansikt, få svar på spørsmålene dine og opplev produktene på nært hold. Messer gir en unik mulighet til å bygge relasjoner, utveksle ideer og oppdage hvordan våre løsninger kan møte dine behov.

Visste du at alle våre produkter er utviklet og produsert i Norge? Hvilket betyr at Lettiklammer er perfekt for norske forhold. Letti har rørklammer med låsepunkt for k-rør, som gjør både montering og trekking av kabler til en lek, siden klammeret kneppes på k-røret og låser røret i lengderetning etter montering.

Letti leverer også kabelklammer som er plastbelagt i flere farger, en suveren korrosjonsbeskyttelse for både innendørs og utendørs bruk – et belegg som tåler røffe miljøer, temperaturer, og holder seg fine år etter år.

Vår siste nyhet er markedets første batteridrevne magasinverktøy for klammer. Letti Autohammer er verdt å teste selv på vår stand. Med justerbar slagstyrke, arbeidslys, og avstandsmåler gjør den klamringen til en lek. Vi sees på messe! 🙂

PÅMELDING: Påmelding til de ulike El-i-messene kan du gjøre direkte på messeselskapet.no Klikk her.