fbpx
Mørkt bilde av norge ovenfra med letti sin logo og teksten treff letti på messer

Treff Letti på messer i 2024


Treff distriktssjefene fra Letti på messer i hele landet fra nord til sør i 2024. Vi ser frem til å møte bransjekollegaer og kunder i godt lag. Vi håper at vi ser deg også!

Vårmessene:

Fullførte messer:

  • El-i-Sørvest i Sandes 30-31. Januar
  • Midtnorsk elektromesse i Trondheim 31. Januar – 1. Februar

På stand møter du våre kunnskapsrike distriktssjefer, og du vil få mulighet til å prøve vårt nye unike verktøy, Autohammer. Du vil også kunne få faglig påfyll og kunnskap om hele Lettis produktsortiment.

Arrangementene er gratis for alle forhåndsregistrerte bransjefolk.


Møt våre dyktige distriktssjefer, Ivar-Erik og Jon Ivar, ansikt til ansikt, få svar på spørsmålene dine og opplev produktene på nært hold. Messer gir en unik mulighet til å bygge relasjoner, utveksle ideer og oppdage hvordan våre løsninger kan møte dine behov.

Visste du at alle våre produkter er utviklet og produsert i Norge? Hvilket betyr at Lettiklammer er perfekt for norske forhold. Letti har rørklammer med låsepunkt for k-rør, som gjør både montering og trekking av kabler til en lek, siden klammeret kneppes på k-røret og låser røret i lengderetning etter montering.

Letti leverer også kabelklammer som er plastbelagt i flere farger, en suveren korrosjonsbeskyttelse for både innendørs og utendørs bruk – et belegg som tåler røffe miljøer, temperaturer, og holder seg fine år etter år.

Vår siste nyhet er markedets første batteridrevne magasinverktøy for klammer. Letti Autohammer er verdt å teste selv på vår stand. Med justerbar slagstyrke, arbeidslys, og avstandsmåler gjør den klamringen til en lek. Vi sees på messe! 🙂

PÅMELDING: Påmelding til de ulike El-i-messene kan du gjøre direkte på messeselskapet.no Klikk her.