fbpx
Hvitt lettiklammer

Plastbelagte Lettiklammer – solid og holdbart

Det brede utvalget produkter fra Letti, sammen med de praktiske verktøyene for effektivt og godt feste av klammer, gjør elektrikerens hverdag enklere. Sluttresultatet blir flott og det etterlatte inntrykket holder seg år etter år, og dermed vil kundene bli fornøyd med arbeidet som er utført ordentlig, og bare èn gang.Kvalitet – godt feste og holdbart sluttresultat – upåvirket av vær og vind

Plastbelagte Lettiklammer er faktisk plastbelagt – ikke lakkert, slik mange tror. Plastbelegget gir en eksepsjonell korrosjonsmotstand, ettersom plasten smeltes rundt hvert eneste klammer, og sperrer fukt fra å nå metallet under. Under plastbelegget består klammerne våre utelukkende av herdet og el-sinkbelagt stål. Dette vil si at de kan brukes i røffe miljøer, som i driftsbygninger i landbruket, eller på båthus i strandkanten. Lettiklammer tåler solsteik like godt som frostnetter, sjøsprøyt like godt som regn, og installasjonen blir værende pen og vakker i lang tid etter montering.


Letti tostift klammer

Plastbelagte Lettiklammer i flere farger

Letti har enstiftklammer plastbelagt i fargene hvit, sort, lysebrun, og brun tilpasset kablenes farge. Dette sikrer et pent resultat som smelter inn i omgivelsene. Dette gir fagpersonen større frihet til å velge riktig farge som passer til hvert enkelt oppdrag.


I det verneverdige hovedbygget på NTNU i Trondheim har Fjeldseth Elektro AS brukt Lettiklammer som er plastbelagt brun (PB). Det gir et anonymt og stilriktig uttrykk til restaureringen. Foto: Jørgen Riiber

Både solid og holdbart med plastbelagte Lettiklammer

Letti el-sinkbelagte rørklammer er spesielt anerkjent for sin styrke, soliditet og holdbarhet. Ved åpne anlegg utendørs anbefaler vi dog å bruke plastbelagte Letti rørklammer. Disse er uunnværlige når kraftige kabler, til eksempelvis elbilladere og andre trefase installasjoner privat og i næring, skal festes forskriftsmessig. Dessuten har de betydelig større korrosjonsmostand enn sine el-forsinkede motparter.

Plastbelagte Lettiklammer fester kabel til elbillader utenfor inngangsparti

Spesialutviklet prosess og kvalitetskrav


Effektiv produksjon av klammer har vært kritisk for oss, og vår rasjonelle prosess spiller en nøkkelrolle. Produktene våre går gjennom strenge kvalitetskontroller fra de forlater stansehallen til de pakkes i esker. Vår spesialutviklede prosess for å plastbelegge klammerne har vist seg å være en absolutt nøkkelfaktor for produktets levetid—en egenskap som elektrikerne setter stor pris på.

Dette resulterer ofte i installasjoner utført av elektrikere som ikke bare ser etter funksjonalitet, men også holdbarhet og estetikk. De installerte anleggene er montert for å vare mange år, enten de er innendørs eller utendørs. Derfor foretrekker i dag de fleste elektrikere å bruke produkter fra Letti, ettersom de stoler på at installasjonene vil holde høy kvalitet over tid.

Letti, klammer i ulike farger

Kabelliste

Er du usikker på hvilket Lettiklammer som passer til din installasjon? Bruk vår kabelliste. Her kan du skrive inn navnet på kabelen du skal bruke og se hvilke Lettiklammer som passer til den.