fbpx
Elbillader

Salget av nye elbiler er økende, og de fleste ønsker å ha mulighet til å lade bilen hjemme. Når man skal installere hjemmelader må denne jobben utføres av sertifisert elektriker.


Økt etterspørsel etter elbillader

I tillegg til det sikkerhetsmessige, vil kundene ha fokus på rask og effektiv lading – og plassering av ladeboksen. Men det er gjerne først etter at strømtilførsel og ladeboks er montert at kunden blir klar over at installasjonen også har en estetisk side. Det er først når montøren har gjort sitt at kunden legger merke til om installasjonen er utført pent og tatt hensyn til fornuftig plassering og diskret og ordentlig montering av kabelstrekk fram til ladeboksen. Hvis montøren bruker Letti-klammer vil jobben kunne utføres raskt, effektivt og pent uansett materiale kabelen skal festes til. Letti-klammer finnes i to forskjellige utførelser/overflatebehandlinger; el-sink og plastbelagt el-sink. El-sinkbeklagte klammer har en viss motstand mot korrosjon, og er egnet i tørre rom.

Ved bruk utendørs eller i røffe omgivelser anbefales plastbelagte Letti-klammer. Plastbelagte Letti-klammer har en langt bedre overflatebehandling med tanke på korrosjon, og kan brukes utendørs samt i de fleste utsatte miljøer. Letti-klammer har vært og blir brukt i installasjoner utendørs, i sjøluft og med sjøsprøyt. De blir også brukt i installasjoner i landbruket. Etter fullført jobb vil montøren være trygg på at kunden er fornøyd og anbefale håndverkertjenesten til andre i sitt kontaktnett.


Elegant montering av hjemmelader på husvegg.

Letti tostifts kabel og rørklammer gir et solid feste, gir et pent resultat og med en kjerne av el-sink og plastbelagt tåler de vær og vind over tid.

Letti tostifts kabel og rørklammer i sort utførelse.