fbpx
Verktøy


Norsk kvalitet og komfort – Letti Autohammer


Med fokus på brukervennlighet og norsk kvalitet, har vi designet dette verktøyet for å møte de høyeste standardene for holdbarhet og pålitelighet.Bevisst fokus på Norsk kvalitet

Norsk kvalitet er ikke bare noe vi sier om våre produkter, det er kjernen i alt vi gjør. Vi vet hvor viktig det er for elektrikere å ha pålitelige verktøy som tåler tøffe forhold, og det er grunnen til at vi har investert så mye tid og ressurser i å utvikle Letti Autohammer, for å gi deg den beste opplevelsen mulig.


Enkel og effektiv i bruk

Med Letti Autohammer trenger du ikke lenger bekymre deg for tungvint hammerbruk, spesielt på trange steder som inni kjøkkenskap, kott eller kryploft. Vårt batteridrevne magasinverktøy lar deg klamre kabler med en hånd på verktøyet og den andre på kabelen, og gir deg derfor en smidig og nøyaktig monteringsprosess. Justerbar slagstyrke gjør det mulig å tilpasse verktøyet til ulike underlag og arbeidssituasjoner, og oppnå optimale resultater hver gang.Utviklet med fokus på deg

Vi har lyttet nøye til tilbakemeldinger fra elektrikere for å skape et verktøy som møter deres virkelige behov. Letti Autohammer leveres komplett med lader og to batterier i en praktisk verktøykoffert med rom for klammerpakninger, slik at du enkelt kan ta det med deg og beskytte verktøyet mens det fraktes eller oppbevares. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å ta i bruk dette innovative verktøyet og oppleve fordelene det gir.


Letti autohammer koffert


Tilgjengelig hos alle EL-Grossister

Letti Autohammer er tilgjengelig hos alle EL-grossister. Vi gleder oss til å se hvordan dette verktøyet vil forbedre din arbeidsdag, og vi håper det vil være til stor nytte for deg og din virksomhet. Kontakt våre distriktssjefer hvis du har spørsmål om Letti Autohammer, eller ønsker en demo for din bedrift.


Ivar Erik

IVAR-ERIK SKARET
Distriktssjef
41 60 39 99
ivar@letti.no

Jon-Ivar

JON IVAR MYRLID
Distriktssjef
46 76 85 45
jon@letti.no


Eier du allerede en Letti Autohammer? Se her for å forsikre deg om at du kjenner til vedlikeholdsrutinene.