fbpx
magasinverktøy

I dag er ofte vegger og tak kledd med gipsplater. De fleste vet at det kan være vanskelig å få godt feste i gipsplater. Erfarne elektrikere har oppdaget at Letti gipsklammer gir like godt feste i gipsplater som i treverk.


Like godt feste i gips som i tre

Spørsmålet om hva man bør bruke for å få kabler til å sitte godt til gipsplatene er en gjenganger i ulike nettforum – og en snakkis blant elektrikere. For oss er det hyggelig å registrere at det som blir referert til og anbefalt er Letti gipsklammer.Godt feste er det som gjelder

Det gjelder å få stiften til å låse seg fast til underlaget. Dette har Letti løst ved å utvikle en patentbeskyttet stift med en unik konstruksjon. Dobbeltstiften er utstyrt med låsebøyle som retter seg ut når klammeret blir slått inn i underlaget. Resultatet er at stiftene presses ut til sidene og bokstavelig talt klorer seg fast i gipsen. En tilsynelatende enkel detalj, men du verden hvor effektiv den er.


Stiftene presses ut til sidene og klorer seg fast i gipsen

Elektrikerens førstevalg

Med Letti gipsklammer for runde og ovale kabler er elektrikeren sikret både et pent og et fantastisk godt feste. Ikke rart at mange av elektrikerne har Letti som sitt førstevalg.

Rask og effektiv montering

Letti kabelklammer for gips har stiftlengde på 12 mm og leveres i samme dimensjoner som Letti enstiftsklammer. Med innslagsverktøyene Letti 8 eller Letti 10 er klammerne både lette og raske å montere, og ekstra effektivt blir det med Letti magasinverktøy – for gipsklammerne fås selvsagt også i magasinpakning.Pent og godt feste som varer

I likhet med mange av de andre klammerne i Letti-sortimentet har er gipsklammerne utstyrt med plastbelegg over el-sinkbehandlet stål. Dette sikrer optimal korrosjonsbeskyttelse og et varig pent resultat av installasjonsjobbene. Letti gipsklammer kan brukes i alle kjente bygningsmiljøer der gipsplater benyttes – også der det stilles krav til halogenfri installasjon.


Gipsklammer og magasin til Letti magasinverktøy.