fbpx
Ett murklammer vises frem foran en murvegg utendørs.

LETTI murklammer sitter som støpt

Lettiklammer for mur er et solid klammer med rund spennstift som fungerer som plugg og gir godt feste til underlaget.

Vi gjør hverdagen til elektrikeren bedre med enklere løsninger. Med Lettiklammer for mur og betong er plastplugger overflødig: Bor hull, slå rett i! Kan det gjøres enklere?


Enkel å montere

Med Letti er monteringsjobben enkel: Mål ut, bor hull med 6mm bor. Plasser røret, slå klammeret rett inn i hullet – og pass på at det slutter godt rundt røret. Når klammeret er slått inn, er det ikke mulig å rikke: Det sitter som støpt.


Et todelt bilde. Del en viser en drill som borrer i en murvegg.  Del to viser klammeret som hamres inn i murveggen.
Solid feste i mur og betong. Bor hull, plasser kabelen og slå inn klammeret. Det kan neppe gjøres enklere.

Stabilt

Lettiklammer for mur og betong leveres i 16mm og 20mm dimensjon og gir godt feste av K-rør, stive PVC-rør og stålrør (Gur) i mur og betong. Klammeret er utstyrt med et låsepunkt som sørger for å låse K-røret, slik at det ikke kan bevege seg i lengderetningen når trekking av kablel skal utføres.


Letti murklammer eske med rør og klammer ved siden av

Holdbart

Letti murklammer blir stanset ut av kvalitetsstål før det blir herdet og el-sinkbelagt. Prosessen gir nødvendig materialstivhet, og sinkbelegget gir noe motstandsdyktighet overfor korrosjon.


Klammer til et hvert formål

Letti har spesialkonstruerte tostiftklammer for festing av kabler i ulike dimensjoner – tilpasset ulike behov og underlag. Med et bredt sortiment av klammer fra Letti vil elektrikeren alltid være godt rustet for enhver jobb.


Tre ulike Letti klammer vises frem i en hånd
Letti tostift rør- og kabelklammer gir både godt feste og et pent sluttresultat. De produseres i en rekke dimensjoner og overflater tilpasset markedets mest brukte rør- og kabeldimensjoner.

Stilfull installasjon av el-billader

En elektriker som jobber mye med montering av elbilladere, vet at underlaget den skal monteres til kan variere mye fra sted til sted. En ladestasjon blir gjerne primært plassert i eller utenfor en garasje – alternativt rett på husveggen. Men ladere installeres også i parkeringshus, biloppstillingsplasser, og utenfor leilighetsbygg eller borettslag. Når kabel skal føres fram til ladestasjonen kan det derfor bli bruk for klammer av forskjellig type avhengig av hvilket materiale kabelen skal festes til. Nye elbilladere har et moderne design, og det motiverer fagmannen til å ta gjennomtenkte valg for hvor og hvordan kabelen legges, og at den festes til underlaget på en så god og holdbar måte som mulig. Dette handler både om estetikk og funksjon – og selvsagt sikkerhet.


Elbillader montert utenfor privathus

Letti sorte og hvite kabler og klammere

Forskjellig farget kabel – og klammer

El-billadere leveres i forskjellige farger hvor svart, antrasitt og hvitt er mest vanlig. Elektrikeren vil velge kabelfarge og klammer som harmonerer med designet på laderen og underlaget, slik at det utføres så diskret som mulig.