fbpx
mann bruker letti magasinverktøy

Montør Lars Andrå i elektrikerfirmaet Stange elektriske AS på Stange i Innlandet bruker Letti magasinverktøy både til innendørs- og utendørs arbeider – ofte knyttet til rehabilitering og nybygg innen landbrukssektoren.


Lett å være montør med Letti magasinverktøy

Magasinverktøyet fra Letti gjør arbeidet med klamring av kabel betydelig lettere. Arbeidet kan utføres raskt – og med et resultat som enhver håndverker kan være stolt av

Med magasinverktøy og klammer fra Letti vil du være godt rustet til ethvert oppdrag. Magasinverktøyet lades enkelt og er kanskje det mest praktiske verktøyet en elektromontør kan ønske seg.


Magasinverktøy og klammer fra Letti

Kun ett verktøy for festing av kabel

Letti magasinverktøy er et manuelt innslagsverktøy. Klammerne til magasinverktøyet leveres i magasin med 20 stk enstiftklammer med lang stift, eller 25 stk vanlig enstift- eller gipsklammer. Det betyr at du kun trenger ett verktøy for kabelmontering med enstifts- og gipsklammer.

Letti magasinverktøy selges både separat og i praktisk håndkoffert som også rommer et antall klammer (150 stk. 8-O-16 PH MK og 150 stk 9-O-16 PH MK) i tillegg til ekstra plass til åtte magasinesker. Magasinverktøyet er universelt i den forstand at det kan brukes til flere ulike klammestørrelser.


Letti magasinverktøy selges både separat og i praktisk håndkoffert.