fbpx
Pakking av ordre på lageret

«I bøtter og spann»


Når elektrikeren skal i gang med en stor installasjonsjobb er det greit å ha materiell lett tilgjengelig. Letti leverer klammer i pakninger tilpasset elektrikere og montører som har stort forbruk av rørklammer.


Letti har lager av klammer i esker, kartong, plastbokser og bøtter lokalt på Søndeled i Risør kommune, forteller ordreansvarlig Tonhild Flaten. Hun klargjør daglig paller med produkter som skal ut til grossister og elektrikere – og rørklammer i XL-boks og bøtter utgjør ofte en stor del av det som plasseres på pall for utkjøring til kunde.


Effektivt, praktisk og miljøvennlig

Det ble tidlig uttrykt ønske fra elektrikere og montører om mer praktisk emballasje – spesielt av de typene som ble mest brukt. Elektrikerne ønsket først og fremst større pakninger, gjerne i plast, med et større antall rørklammer i hver pakke. Dermed gikk Letti i gang med pakking av tostift rørklammer i såkalte XL-bokser og bøtter av plast – begge med tette lokk. De fleste håndverkere liker, og er avhengig av, å ha det de trenger lett tilgjengelig.

Når de populære rørklammerne kan leveres i større og mer praktiske plastbokser og -bøtter, bidrar det til praktisk og effektiv planlegging og gjennomføring av en installasjonsjobb. XL-boksene og bøttene er produsert i resirkulerbar plast – og kan selvsagt også gjenbrukes til andre oppbevaringsformål. Men hovedhensikten er å kunne tilby et større antall klammer i en praktisk forpakning.


LETTI_smaa-ordre
Tonhild Flaten klargjør rørklammer i bøtter, og alternativet XL-boks er også etterspurt av elektrikere. Disse to volumpakningene går det mye av. De inneholder tostift rørklammer i dimensjonene 16 mm og 20 mm.
Foto: Øivind Berg

Volumvarer for storbrukere

Volumvarene som leveres i «bøtter og spann» er de fire typene tostift rørklammer: 16-2B/16 ESK, 20-2B/20 ESK som leveres i bøtte med henholdsvis 1000 og 600 stykk i hver bøtte, samt 16-2B/16 ES og 20-2B/20 ES som leveres i XL-boks med 200 stykk i hver boks.

Erfaring viser at mange liker å ha et lite lokalt lager av disse volumvarene – og da er innkjøp av klammer i «bøtter og spann» en sikker investering for både effektiv og økonomisk drift av virksomheten. “Etter at vi begynte å levere disse rørklammerne i XL-boks, og senere i bøtter, har vi sett at dette foretrekkes av montørene.” sier Tonhild Flaten.



Letti_bøtter

Letti tostift rørklammer

Disse praktiske klammerne gir et suverent feste for montering av rør i skjulte anlegg. De er raske og enkle å montere ved bruk av en vanlig hammer. Klammeret er konstruert for å gi et pent og solid feste. El-sink overflatebehandling gir god korrosjonsbeskyttelse for innendørs bruk. Letti rørklammer leveres for rør og kabel fra 10 til 35 mm i diameter, enkelte typer leveres med to stiftlengder.


Letti K-rørklammer er spesielt utviklet for feste av k-rør for å gi et pent og godt feste, og er herdet og el-sinkbelagt for å gi god korrosjonsbeskyttelse. Klammeret holder røret godt på plass fordi det er utstyrt med et låsepunkt som gjør at røret låses i trekkeretning etter montering. Rask og enkel montering: Klikk klammeret over røret og slå det fast med en
hammer.


Letti_tostifts_16-2B
Tostift rørklammer av typen 16-2B/16 ES K

Letti_mont_skjulte anlegg
Disse praktiske klammerne gir et suverent feste for montering av rør i skjulte anlegg. De er raske og enkle å
montere ved bruk av en vanlig hammer.