fbpx
Letti_sorte_klammer

Godt sluttresultat – solid og holdbart

Sluttresultatet viser ofte at installasjonen har vært utført av montør som har blikk for funksjonalitet, holdbarhet og estetikk. Det installerte anlegget skal vare i mange år. Derfor velger de fleste elektrikere i dag produkter fra Letti.


Letti_ulike_klammere

Det brede utvalget produkter fra Letti, sammen med de praktiske verktøyene for effektivt og godt feste av klammer, gjør elektrikerens hverdag enklere. Sluttresultatet blir flott og det etterlatte inntrykket holder seg år etter år, og dermed vil kundene bli fornøyd med arbeidet som er utført. Mange montører har klammer fra Letti som førstevalg.Kvalitet – godt feste og fint sluttresultat – upåvirket av vær og vind

Vi mener selvsagt at de har rett, for ved utvikling av klammer er fokuset sterkt på kvalitet som gir godt feste og et sluttresultat minimalt påvirket av tidens tann, vær og vind.
Alle Letti-klammer er korrosjonsbeskyttet, og klammer som er overflatebehandlet med Lettis spesielle plastbelegg, vil gi et meget fint sluttresultat – og holde seg fine år etter år.


Letti tostift klammer

Unikt plastbelegg

Letti har enstiftklammer plastbelagt i fargene hvit, sort, lysebrun, og brun tilpasset kablenes farge. Dette sikrer et pent resultat som smelter inn i omgivelsene, og holder seg pent i årevis. Noe av hemmeligheten ligger i plastbeleggets egenskaper. Det krakelerer ikke når det blir slått på med hammer eller med innslagsverktøyet.


Letti, klammer i ulike farger

Både solid og holdbart

Letti elforsinkede rørklammer er spesielt anerkjent for sin styrke, soliditet og holdbarhet. Ved åpne anlegg utendørs stilles det større krav til både holdbarhet og estetikk. Derfor har vi utviklet Letti tostift plastbelagte klammer. Disse er uunnværlige når kraftige kabler, til eksempelvis elbilladere og andre trefase installasjoner privat og i næring, skal festes forskriftsmessig.


Letti elbillader utenfor inngangsparti

Spesialutviklet prosess

For å kunne produsere klammer effektivt og lønnsomt har det vært helt avgjørende å ha en rasjonell produksjon. Fra produktene forlater stansehallen og de pakkes i esker, har de gått gjennom flere ledd med herding og overflatebehandling. Prosessen Letti har utviklet for å plastbelegge klammerne har vært et av suksesskriteriene for at bedriften er konkurransedyktig på kvalitet, pris og leveringsdyktighet.Grossistene vet at Letti alltid leverer

Kvalitet og leveringsdyktighet er alfa og omega for grossistene i elektrobransjen, og så lenge Letti leverer – leverer også grossistene produktene videre til elektrikerne. Og det må de, for når håndverkeren skal fylle opp beholdningen av klammer, er førstevalget selvsagt Letti.