fbpx
Letti murplugger

En liten hjelper: Letti murplugg!


Letti Murplugg er en plastplugg tilpasset Lettiklammer, som gjør det mulig å bruke enstiftede Lettiklammer på mur, betong, og pusset Leca. En liten hjelper som gir en pen installasjon, uansett underlag!


Letti på alle underlag

Letti leverer allerede klammer med stift til underlag av tre, og for bruk på gips. Ved å bruke Letti murplugg får man muligheten til å gi installasjonen likt utseende, selv om kablene legges på tvers av ulike underlag.

Når man bruker murpluggen oppnår man at kabelen dekker over pluggen, hullet, og streken man eventuelt borer etter. Det gir et sømløst og pent utseende å kunne bruke samme festemateriell på tross av underlag.

Letti murplugg
Illustrasjonen viser at murpluggen skjules av kabel og klammer, og danner friksjon slik at klammeret blir sittende fast mellom pluggen og muren.

Demonstrasjon

Se videoen under hvor vår tekniske leder, Rune Dalen, demonstrasjon av riktig bruk av Letti Murplugg.

Bor et hull, slå inn murpluggen i samme retning som kabelen skal ligge, og monter klammeret med stiften mellom murpluggen og veggen. Det skal ikke klamres i selve murpluggen.

Letti murplugg PL-5 passer for alle enstiftede Letti-klammer, og i tillegg 5-2B/12 PH og 6-2B/12 PH med to stifter. Lagerføres hos grossistene, og har El.nr 1317705.

Letti Murklammer

For større kabler som skal festes på mur er Letti Murklammer et godt alternativ! De leveres i 16mm og 20mm dimensjon og gir godt feste av K-rør, stive PVC-rør og stålrør (Gur) i mur og betong./

Letti rørklammer for mur og betong

Klammeret har et låsepunkt som sørger for å låse k-rør i lengderetningen, slik at røret ikke kan bevege seg når det skal trekkes gjennom røret.