fbpx
En mann legger kabel langs en list med letti autohammer

Den ene hånda fri


Med batteridrevet innslagsverktøy blir monteringsarbeidet mye enklere, spesielt på steder der man helst skulle hatt mer enn to hender. Med Letti Autohammer får montøren en hånd fri, fordi klamring av kabler kan gjøres uten bruk av hammer.


Letti Autohammer
Batteridrevet magasinverktøy gjør det mulig å klamre uten hammer – enklere og mer nøyaktig.

Montører som har erfaring fra innslagsverktøy og har tatt i bruk det nye batteridrevne innslagsverktøyet fra Letti, poengterer nettopp fordelen med å kunne klamre uten bruk av hammer. Da har man en hånd fri til å legge kabelen i rett posisjon før klammeret slås inn. Spesielt gjelder dette klamring langs taklister og der det er vanskelig å komme til – eller på steder hvor underlaget er hardt. Resultatet er at jobben gjøres raskere, mer nøyaktig og med mindre belastning på arbeidsarmen.


Gjør jobben lettere og med bedre resultat

Batteridrevne håndverktøy finnes i alle varianter, og i dag er det knapt noen som skrur skruer med skrujern hvis man har en batteridrill tilgjengelig. Det handler om å få gjort jobben godt uten å bruke for mye krefter. Derfor lanserte Letti sitt batteridrevne innslagsverktøy, Letti Autohammer, på forsommeren i år. Responsen lot ikke vente på seg. De første produktene gikk ut fra lager på kort tid og produksjonen av nye verktøy ble intensivert. Tilbakemeldingene fra montørene var overveldende positive. Nå er verktøyet tilgjengelig hos alle EL-grossister.


Autohammer verktøyet i bruk.
Dette nyutviklede verktøyet er det eneste av sitt slag på markedet i dag, og setter dermed standarden for hvilket utstyr elektromontøren bør ha med seg på jobb.

Ta en titt på hvordan Letti Autohammer fungerer i praksis.

Fleksibelt verktøy med justerbar slagstyrke

Både utforming og funksjonalitet gjør verktøyet svært fleksibelt i bruk, og selvsagt passer alle Lettiklammer i magasiner det nye batteridrevne innslagsverktøyet. Det har stor kapasitet, er ergonomisk utformet og er like hendig og lett å bruke som en batteridrill. Slagstyrken til dette batteridrevne innslagsverktøyet kan stilles inn i fem trinn etter hvor hardt underlaget er. Ekstra slagstyrke gjør at det blir enklere å slå inn klammer i et hardt underlag med dette verktøyet framfor det manuelle innslagsverktøyet der klammeret må slås inn med hammer.


Autohammer bruksanvisning
Slagstyrken kan stilles inn i fem trinn – tilpasset ulike underlag.

Letti Autohammer med håndtak
Letti Autohammer er ergonomisk utformet med to håndtak – for god arbeidsstilling enten du klamrer ved gulv eller tak.

Arbeidslys og avstandsmåler

Letti Autohammer er utstyrt med håndgrep i to posisjoner, slik at verktøyet lett kan brukes også der det kan være vanskelig å komme til – enten det er opp mot tak eller ned mot gulv – eller i hjørner og kroker. Verktøyet har også innebygd arbeidslys og avstandsmåler. Dermed ligger alt godt til rette for å utføre arbeidet nøyaktig og pent – og montøren sparer tid.


Avstandslys på Letti Autohammer

Svært god batterikapasitet

Batteriet lades opp på 40 minutter og holder til 500 klammer. Med det ekstra batteriet som følger med i den praktiske verktøykofferten vil montøren være godt rustet for arbeidsdagens oppgaver.


Lettı auto koffert åpen skalert
Lader og to batterier følger med – alt samlet i praktisk verktøykoffert.

Unikt verktøy

Letti Autohammer er unikt, og spesielt unge håndverkere har sett på dette som et naturlig supplement til batteridrillen de gjerne har hengende i beltet. Dette nyutviklede verktøyet er det eneste av sitt slag på markedet i dag og setter dermed standarden for hvilket utstyr elektromontøren bør ha med seg på jobb.