fbpx
Elektriker med letti i arbeidsbilen

Bevisst fokus på kvalitetsprodukter


Harald Kjeverud i PEC elektro er krystallklar på at kvalitet bør prioriteres framfor kvantitet og pris. Når man velger Lettiklammer vet man at både oppdragsgiver og elektriker blir fornøyd med resultatet. Det handler om yrkesstolthet, og å være kvalitetsbevisst.


Elektriker Harald Kjeverud i PEC elektro er Letti-ambassadør og har alltid magasinverktøyet og et rikholdig utvalg klammere i arbeidsbilen.

– Montering med Lettiklammer gjør meg sikker på at jeg leverer en trygg, riktig og estetisk fint produkt til kundene mine, uansett om jeg skal feste kabler i treverk, gips eller betong, hevder Harald Kjeverud.


Letti kan brukes overalt!

Det er et økende behov for å feste kabler utendørs og i røffe miljøer, blant annet til bruk i solcelleinstallasjoner, eller elbilladere i garasjer og utendørs. Da handler det om å gjøre dette så holdbart som mulig. Mange velger Letti plastbelagt tostift til slike oppdrag, og kan føle seg trygge på at det vil holde seg pent i årevis. Klammerne produseres av stål som herdes, forsinkes og plastbelegges. Derfor ruster de ikke, og blir heller ikke påvirket av temperatur eller andre faktorer. Når man velger kvalitetsprodukter er betalingen at man slipper å komme tilbake og gjøre samme jobben om og om igjen, pluss at det ser pent ut!

Letti. Hånd med klammer

Lettiklammer er først sinkbelagt, og deretter plastbelagt for optimal beskyttelse mot ytre påvirkninger.

El-bil-ladere på hytta og hjemme

Stadig flere har handlet el-bil de siste årene, og det innebærer ikke bare at det må installeres el-bil-lader i tilknytning til garasje/parkeringsplass hjemme, men også på hytta må denne infrastrukturen være på plass. Det betyr ekstra jobb for elektrikerne i hyttekommunene. Vestfold og Telemark fylke har mange hyttekommuner, og PEC-elektro har fulle ordrebøker med bestilling av montering av private ladestasjoner. Harald Kjeverud forteller at han monterer mange ladepunkter hver dag. Og om kundene er opptatt av at jobben utføres pent og riktig innendørs, er de tydeligvis ikke mindre opptatt av at det skal se bra ut ute også.
– Holdbarhet er et stikkord, forteller Harald Kjeverud- Han viser hvordan han velger å legge og feste kabelen, slik at den både er delvis skjult og samtidig maksimalt beskyttet mot vær og vind. Han viser fram hvilke klammer han bruker til å feste kabelen, og ikke overraskende er det Letti-klammer her også.


Det har gått mye i montering av el-bil-ladere i hyttekommunene i Vestfold og Telemark fylke den siste tiden. Letti Magasinverktøy er praktisk og enkelt å bruke når kabler skal legges og festes på en funksjonell og pen måte.

Bilen full av utstyr og materiell

Varebilen til en elektriker er, som hos andre håndverkere, et verksted på hjul. Her er alt av verktøy og et rikholdig utvalg av materiell som er nødvendig for å utføre et oppdrag.
– Det er kostbart å måtte kjøre og hente utstyr jeg mangler, eller verktøy som jeg har glemt å pakke med meg. Tid er penger, vet du, sier han og peker på skuffen med materiellesker.
– Bedre med litt for mye enn en for lite, poengterer den travle elektrikeren.


Elektriker Harald Kjeverud har et eget lager av Letti-produkter i arbeidsbilen. Han er alltid godt rustet for ulike oppdrag – både ute og inne.

Holdbarhet er viktig

Letti leverer klammer som er el-forsinket og plastbelagt. Det betyr at de er betydelig mer motstandsdyktige mot korrosjon. Hytteeiere langs kysten vet at ting ruster raskere i den saltholdige sjølufta enn hva tilfellet er på høyfjellet. Dette går det nesten ikke an å helgardere seg mot, men Letti-klammer viser seg å holde seg fine mye lenger enn klammer som bare har en lakkert eller pulverlakkert overflate.
– De fleste av kundene jeg møter har stor forståelse for at jeg velger å bruke produkter av høy kvalitet, selv om det koster litt mer, sier Harald Kjeverud, og legger til at det kunden er mer opptatt av sluttresultatet og sluttfakturaen – og mindre opptatt av prisdetaljer. Det er helheten som teller.


Lettiklammer produseres i Norge, og er lett å få tak i

Harald Kjeverud, er som mange av sine elektrikerkolleger opptatt av tilgjengelighet. I det store og hele er det lett å få tak i produktene fra Letti, som produseres på Søndeled i Risør kommune. Letti leverer raskt til grossistene, som lagerfører de fleste typer Letti-klammer– for de vet at dette er mange elektrikeres førstevalg.


Letti magasinverktøy er et meget effektivt hjelpemiddel når kabler skal legges og festes med Lettiklammer.

Magasinverktøyet er et «must»!

– Magasinverktøyet er alltid i verktøykassa, sier Harald Kjeverud. Så sant det er greit å komme til, er dette et genialt verktøy. Hvis det er trange arbeidsforhold, har jeg alltid det lille, enkle innslagsverktøyet til Letti parat. Uten disse verktøyene for hånda, er jeg «lost», legger den erfarne elektrikeren til med et bredt smil.