fbpx
Nyhet: Letti autohammer

Letti Autohammer – batteridrevet magasinverktøy

En unik måte å klamre kabler uten hammer.

Letti Autohammer film
Batteridrevet magasinverktøy gjør det mulig å klamre uten hammer – enklere og mer nøyaktig. Se video her.

Alle håndverkere har etter hvert skaffet seg et bredt utvalg av batteridrevne verktøy, og nå tilbyr vi elektromontørene et verktøy som gjør jobben enklere og mer nøyaktig.


500 klammer per lading

Letti Autohammer er et batteridrevet magasinverktøy som har stor kapasitet, er ergonomisk utformet og er like hendig og lett å bruke som en batteridrill. Batteriet lades opp på 40 minutter og holder til 500 klammer. Med det ekstra batteriet som følger med vil montøren være godt rustet for oppgavene.


Letti Autohammer brukes av elektriker
Letti Autohammer gjør det mulig å klamre uten hammer – enklere og mer nøyaktig.

Justerbar slagstyrke

Både utforming og funksjonalitet gjør at dette er en ny og unik måte å klamre på uten bruk av hammer. Slagstyrken kan justeres i fem trinn for ulike underlag. Det gjør verktøyet svært fleksibelt i bruk, og selvsagt passer alle Letti magasinklammer i det nye batteridrevne magasinverktøyet, Letti Autohammer.


Letti magsinklammer
Letti Autohammer passer for alle Letti magasinklammer.

Letti Autohammer med beskrivelser
Slagstyrken kan stilles inn i fem trinn – tilpasset ulike underlag.

Arbeidslys og avstandsmåler

Når vi først skulle utvikle et nytt verktøy for klamring av kabler, ønsket vi å gjøre det så fleksibelt og brukervennlig som mulig. Verktøyet er utformet med ergonomisk håndgrep i to posisjoner, slik at det lett kan brukes også der det kan være vanskelig å komme til – enten det er opp mot tak eller ned mot gulv – eller i hjørner og kroker. Verktøyet har også innebygd arbeidslys og avstandsmåler. Dermed ligger alt godt til rette for å utføre arbeidet nøyaktig og pent – og montøren sparer tid.


Alt i ett

Letti Autohammer leveres komplett med lader og to batterier i lett og praktisk innredet koffert. Dette verktøyet er det eneste av sitt slag på markedet i dag og setter standarden for hvilket utstyr elektromontøren bør ha med seg på jobb.


Letti Autohammer med tilbehør, i en åpen koffert
Lader og to batterier følger med – alt samlet i praktisk verktøykoffert.
Med to ergonomisk utformede grep kan verktøyet brukes i ulike posisjoner.

Lader til Letti autohammer
Letti Autohammer leveres med to batterier. Batteriet lades på 40 minutter og har en kapasitet til 500 klammer.

Letti – montørens førstevalg

Vi befester vår posisjon som «montørens førstevalg» ved å holde fokus på hva som er viktig for den profesjonelle elektromontøren. Med fokus på norsk produksjon vil vi også i dette segmentet gjerne oppleves som spesielt gode på kvalitet og leveringsdyktighet.