Søk

Du er her:

Månedens montør: Øyvind Wold

Øyvind Wold med hunden Letti

- Letti, sitt pent!, sier Øyvind. Og da er hverken hunden hans eller festemateriellet han bruker vanskelige å be.

Av Per Vie

Hunden Letti bor sammen med elektrikeren Øyvind Wold, hans kjære kone og deres to barn på en gård rett utenfor Tønsberg. Øyvind er 32 år og begynte som lærling som 18- åring. I dag jobber han som elektriker hos Elektro 1 i Tønsberg.


- Dere bor på en vakker bondegård. Er dere bønder også?
- Ja, kona var også elektriker, og det var sånn vi møttes. Men nå er hun bonde på heltid, forteller Øyvind, som selv kan kalle seg 25% bonde. Han og kona har faktisk 500 griser på gården.


- 500 griser, pluss en hund som heter Letti! Hvordan i all verden fikk hunden det navnet?
- Det er jo på grunn av faget vårt, det. Vi er nok litt nerder i faget, kan du si, smiler Øyvind.


Vi hos Letti er veldig enig i at navnevalget var en innertier. Som musikk i våre ører.


- Hva slags prosjekter jobber du mest med?
- Som elektriker jobber jeg med både store næringsprosjekter og mindre boligprosjekter, og der vi bruker vi Letti-klammer mest er på rehabiliteringsoppdragene våre.


- Hvorfor Letti fremfor konkurrentene?
- Alle elektrikere er oppfostret med Letti, helt fra elektrolinja på videregående skole. Og de aller fleste synes at resultatet blir det peneste med Letti-klammer. Så er det jo ekstra trivelig å bruke noe som er norskprodusert. Det synes jeg er et godt poeng, påpeker Øyvind, som tydeligvis har mer enn nok å henge fingrene i, både som elektriker, bonde og familiefar.


- Hva gjør dere i fritiden, når dere legger bort grisehold og strømkabler?
- De to små gutta våre på 4 og 6 år krever sitt, og da blir det mange aktiviteter med Barkåker Idrettsforening. Min fru holder på med gymlek for barna i foreningen, og jeg med fotball. Så fritidsproblemer har vi ikke. Og så er jeg en evig båtoptimist, selv om det er sjelden det blir tid til noe aktivt båtliv, avslutter den travle elektrikeren, grisebonden og pappa’n til to viltre krabater - og en aldeles nydelig hund.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Letti AS
Letti AS
Bakken 2
N-4990 Søndeled
 
+47 3714 3100
post@letti.no