Søk

Du er her:

Månedens montør: Ole Martin Olafsen

Månedens montør: Ole Martin Olafsen

Sjekk lyden av Letti! Har du ikke hørt den?

Ole Martin Olafsen fra Oslo er en glad gutt på 40 år. Og ved siden av å være elektriker er han pappa til to aktive smårollinger og en langhåret, vakker katt som heter Stantin.

Av Per Vie

– Katten har fått mellomnavnet mitt, som visstnok stammer fra Øst-Europa. Og siden jeg sjelden bruker det er det naturlig at katten vår heter det, smiler Ole Martin, som jobber som elektriker hos Gnisten Installasjon AS.

– Har du god erfaring med Letti?

– Jeg har vært elektriker i 10 år, og min erfaring er at Letti gir det peneste resultatet. Med Letti blir det en ren og fin overflate. Skjønnheten er jo viktig for mange, blunker Gnisten-elektrikeren lurt.

– Allerede da jeg begynte i lære var det bare Letti som gjaldt. Den gangen kjøpte man seg Letti-holder i lær til innslagsverktøyet, som man kunne ha i beltet. Stilig! Har du forresten hørt lyden?

 

– Hvilken lyd?

– Har du holdt i et Letti innslagsverktøy noen gang? Når du rister verktøyet frem og tilbake gir det fra seg en hyggelig metallisk lyd. Veldig fin lyd i den!

Jeg merker at humøret mitt stiger mens vi prater, for her er det smil og latter i bøtter og spann.

– Hva gjør du når du har fri, Ole Martin?

– I fritiden? Er vel heltids elektriker, egentlig. Så er det jo barna, da. Han minste er et halvt år, så da går du mye tid til å skifte bleier, ler Ole Martin. Han forteller at det også er mye jobb med å bygge og ordne på familiens rede hjemme på Haugerud.

– Så har vi hytte på Nesset, men jeg har ikke særlig tid til å være der. Men jeg reiser ihvertfall innom for å se om den står der fremdeles, smiler den travle elektrikeren.

 

Enkelte mennesker gir deg så mye energi når du prater med dem at du kjenner at du har fått et ekstra løft når praten er over. Ole Martin er definitivt en av dem.

– Takk for praten, Ole Martin!

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Letti AS
Letti AS
Bakken 2
N-4990 Søndeled
 
+47 3714 3100
post@letti.no