Søk

Du er her:

Månedens montør: Ole-Kristian Andersen

– Jeg er opptatt av at det skal se pent ut etter meg, sier Ole-Kristian, som har banket Letti-klammer i 33 år.

Av Per Vie

 

– Jeg har jobba med Letti siden jeg begynte i bransjen i 1985, og vi brukte Letti allerede på skolen, forteller Ole-Kristian.

– Det blir 33 år, det! Hva er så spesielt med Letti?

– For oss er det ikke noe alternativ til Letti. Vi jobber med mange rehabiliteringsprosjekter, og vi er opptatt av at resultatet skal bli nøyaktig og pent. Letti har gjennom alle disse årene blitt et begrep i bransjen, og det visuelle er veldig viktig, både for oss og for kundene våre, sier Ole-Kristian, som forteller at de er fire elektromontører og to lærlinger i Komplett elektro AS.

– Hva gjør du når du ikke jobber som elektriker, Ole-Kristian?

– I fritiden, mener du? Da gjør jeg alt du kan tenke deg! Jeg padler, golfer, sykler og løper. I tillegg har jeg en båt jeg gjerne skulle brukt mye mer, sier den svært så aktive elektrikerpropellen, som for tiden nyter sommeren i fulle drag i vakre Sandefjord.

– Så Sandefjord er en god by å leve i?

– Det er fantastisk å bo i Sandefjord, smiler den engasjerte bypatrioten. Han har fått med seg at jeg bor i Oslo.

– Vurderer du å flytte ut av Oslo, kom til Sandefjord! Dette er Vestfolds største og triveligste by. I tillegg til idyllen og den vakre skjærgården er det et aktivt kulturliv her, med revyer og mange konserter. Og så har vi den årlige Fjordfesten, som i år går av stabelen 3. – 4. august, med artister som Admiral P, Bjørn Eidsvåg, Postgirobygget, Dagny og Timbuktu, for å nevne noen. Så er jo Sandefjord byen i Vestfold med flest soldager. Og sola er viktig, påpeker Ole Kristian, som stråler om kapp med vår alles lyspære når han forteller om byen sin.

 

Jeg må innrømme at jeg brått og spontant fikk litt smålyst til å flytte til Sandefjord. Ole-Kristian kan helt klart bli turistsjef i byen, hvis han en dag skulle finne på å legge elektrikerfaget på hylla.

 

Tvilsomt. Han stortrives nemlig i jobben som Letti-banker.

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Letti AS
Letti AS
Bakken 2
N-4990 Søndeled
 
+47 3714 3100
post@letti.no