Søk

Du er her:

Månedens montør: Geir Olav Laksforsmo

Geir Olav Laksforsmo

Hvorfor vi bruker Letti? Fordi det blir den fineste utførelsen. Dessuten er Letti norsk!

Jeg treffer Geir Olav Laksforsmo i i lokalene til Elektriker’n i Mosjøen. Den trivelige installatøren har mange år bak seg som Letti-banker. Han jobber i dag som installatør og prosjektleder, og er også medeier i bedriften som teller 20 mann.

Av Per Vie

– Når ble Elektriker’n etablert?

– Bedriften ble startet i 1997, og i årenes løp har vi bygget opp driften gradvis. Selv har jeg jobbet her siden 1998, og før det var jeg i ABB installasjon i 4 år. Og i alle disse åra har jeg brukt Letti.

 

– Er de fleste oppdragene her i Mosjøen?

– Nei, vi jobber over et ganske stort område, og tar oppdrag så langt unna som i Namsos, Sandnessjøen og Mo i Rana. Vi har også en god del oppdrag i Sverige, og vi jobber med både nybyggprosjekter og rehabiliteringsoppdrag.

 

– Hvorfor er Letti så selvfølgelig, Geir Olav?

– Fordi det blir den fineste utførelsen, kommer det kontant fra Geir Olav, som poengterer at det er viktig at resultatet blir det beste og ser bra ut når det er snakk om oppholdsrom.

 

– Hvordan er det å bo i en så liten by som Mosjøen?

– Dette er en god by å både jobbe og bo i, med mange spennende kulturarrangementer. Og selvfølgelig blir det mye jobb på oss på disse arrangementene, smiler Geir Olav. Og tobarnspappaen har mange jern i ilden. 

 

– Hva gjør du når du ikke er på jobb?

– Jeg er en aktiv mann som gjør mye forskjellig, sier Geir Olav. Han forteller at han også har et hobbyfirma, der han blant annet leier ut liftbil, traktor og gravemaskin.

 

– Så har jeg et gammelt hus som jeg pusser opp, og da går det også en del Letti.

Daglig leder Tore Mortensen kommer innom for å bli med på praten, og han presiserer umiddelbart hvor viktig det er at  Letti er norsk.

– Det betyr veldig mye! Vi setter pris på gode norske produksjonsbedrifter som Letti, sier Tore, før vi går ut for å ta et bilde av de to glade nordlendingene utenfor døra til lokalene.

 

Venn tipset!

Din venn har blitt sendt en e-post om denne artikkelen.

Letti AS
Letti AS
Bakken 2
N-4990 Søndeled
 
+47 3714 3100
post@letti.no