25 år gamle Kristian Lund smiler bredt når han forteller om hverdagen som elektriker. Det er tydelig at han trives i jobben hos A. Sjølyst AS i Larvik, Dessuten har den aktive unggutten flere jern i ilden. 

Av Per Vie

– Vi jobber med både rehabilitering, tilbygg og nybygg. Og vi bruker mye Letti, spesielt på rehabilitering, garasjer og utelys. Letti har jo også klammer til rør for feste av skjulte anlegg. Så det går en del Letti, forteller den blide vestfoldingen.

– Hva er så spesielt med Letti?

– Letti er bedre enn alternativene, enkelt og greit. God lakk, og de er finere å se på. Resultatet blir mye penere. Så leverer jo Letti klammerne i de samme fargene som kablene vi bruker.

– Så bruker du magasinverktøyet, ser jeg?

– Ja, det bruker jeg ofte, men også det enkle innslagsverktøyet når det er trangt og vanskelig å komme til, forklarer Kristian, som også sysler med andre spennende ting.

– Hva gjør du når du ikke er på jobb som elektriker, Kristian?

– Jeg har akkurat flytta hjemmefra og kjøpt meg en liten gård, så da blir det mye oppussing. Dessuten er jeg oppvokst på en gård og driver med litt gårdsdrift sammen med lillebror. Vi leier en del jord, og holder også på med høns og eggproduksjon, forteller Kristian, som tydeligvis har det som plomma i det berømte egget.

– Høres ut som du trives der du bor, Kristian.

– Ja, det er knallfint å bo her nede. Veldig sentralt, med kort vei til både Larvik og Sandefjord. Så har vi en båt, så det blir mange turer på sjøen om sommeren, avslutter den unge Letti-bankeren, før han haster videre på nye oppdrag.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *